En vanlig dag på jobbet

Idag vaknade jag vid femtiden ca en kvart innan klockan skulle ringa. Jag klädde på mig, åt frukost och gick till jobbet. Det har varit en vanlig dag på jobbet idag. När jag arbetade lyssnade jag på tidig reggae. Det  är bland det bästa som har gjorts. På lunchen år jag italiensk buffé. 
Jag tycker att AIK:s damfotbolls tränare Benny Persson ska bli ny tränare för svenska damfotbollslandslaget. AIK spelade mycket bra fotboll mot Linköping i måndags. 

Kommentarer
Postat av: Doc5

Ser ut som det är jobbigt :-), damfotbollen behöver folk som kan få dem att passningsspela och inte bara sparka och springa typ gammal engelsk fotboll.

2008-09-26 @ 17:05:19
Postat av: IL

"När jag arbetade lyssnade jag på tidig reggae", avslöjar du i din blogg. Inte bra. Därmed har, får man anta, ditt arbete blivit lidande, och att det är därför som din rapport har blivit försenad. Det var inte på de grunderna som kommunen gav dig guldklockan. Mindre suggestiv och egentligen ganska värdelös musik (som t.ex. Carola eller L. Ph.) är mer lämplig i sammanhanget. Det värsta följderna för arbetet vore om du lyssnade på The Cramps på arbetstid, men det utgår vi ifrån icke kommer att ske. Vi ber dig vänligen beakta denna erinran. / Med korrekta och allvarliga hälsningar, Kommunansvarig M.N.

2008-10-09 @ 12:42:06
Postat av: IL

Släng dig i väggen, bäste kommunansvarige. De senaste rönen talar om lyssnandet av "tidig reggae" som befrämjande för arbetsinsatsen. /IL

2008-10-09 @ 14:59:37
Postat av: Julia ♥

tack så mkt

2010-02-21 @ 00:04:24
URL: http://juliasusanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0