England-Sverige

Sverige är utslagna i U21-EM. I första halvlek gjorde England tre mål, och i andra halvlek gjorde Sverige tre mål. Det blev förlängning, 2 x 15 min. Där blev det inga mål. I straffdramat som följde vann England. Vilken rysare den här matchen var. Våra grabbar har gjort en mycket bra insats i U21-EM.
Michael Jackson var bra när han var med i The Jackson 5. De gjorde grymt bra musik. Hans soloinspelningar är inget som tilltalar mig.

Postat av: hanna

Det var så jäkla synd alltså! Dom var ju huuur bra som helst. Även när de låg under med 3-0 efter första så trodde jag på dem hela tiden!

jo jag har faktiskt varit med om liknande. Förra året i Gothia så var jag 5e straffskytt eftersom de tyckte att jag skulle va den "enda" som pallade trycket typ. Och det var verkligen "missar jag nu är vi ute" men som tur var satte jag den :) haha

2009-06-26 @ 22:40:35

Nej tyvärr. Men mitt gamla lag ska vara med i Dana cup i danmark.

2009-06-26 @ 22:52:29
Postat av: Sofie Linnéa

Det där sög ju något.. :/

Sv: Okej men det låter ju kul, i alla fall för de som är intresserade :) Jag ska träffa vänner och så kommer pojken min hem så ska vara med honom också :D

2009-06-27 @ 00:34:22
Postat av: Sessan ♥ (Jenna)

mmm :) så tragiskt att han dog :(

2009-06-27 @ 03:21:52
Postat av: Sandra

Ja det var verkligen en rysare, in i det sista.. wow. Och vändningen. Den är helt galen.

I en match som avgjorts på straffar? Inte på jättelänge. Men det är mycket psykologi bakom det, Dahlin i Sveriges mål såg inte ut att vara helt säker på sig själv. Som målvakt måste du gå in och vara 100% säker på dig själv och veta att du har ett överläge. Alla förväntningar ligger på straffskytten. Det gäller att iaf utstråla säkerhet för det gör att skytten blir osäkrare.

2009-06-27 @ 04:12:39

jag spelar i samma klubb nu som då - UMEDALENS IF. men jag har bytt upp mig till ett damlag från ett flicklag :D

2009-06-27 @ 09:24:00
Postat av: DG

fan vilket straffdramatik, synd att sverige förlorade för de hade ju gjort en bra andra halvlek