Northern Soul till arbetet

HURRA! Arsenal vann med 4-0 mot Porto i Champions Leagues gruppspel. Dess värre förlorade Malmö FF hemma mot Helsingborg med 2-1.
Det första jag gör när jag kommer till mitt arbete är att sätta på kaffe. Jag kommer alltid innan flexen börjar gälla. Idag har jag lyssnat på Northern Soul när jag arbetade.
Efter arbetet var min syster och jag och handlade på Hemköp. På kvällen bjöd vi en av våra kusiner på middag hemma hos mig. Han har nyligen fyllt år. Vi gav honom en kokbok också. Han arbete här nere tillfälligt och bor hemma hos mig.

Hemmabakade kakor och tvättdag

Jag tycker om måndagar. Jag ser det så här: man har en ny spännande vecka framför sig.
Till fikan på eftermiddagen bjöd två arbetskamrater på hembakade morotskakor. MUMS!
När jag skriver detta inlägg så har jag två tvättmaskiner pågång.
Det gömde jag att skriva igår. Jag såg Arsenalmatchen med andra Arsenalsupportra.

Orginal skinheads

På Sir Tobys pratade jag lite med två orginal skinheads. På 80-talet var jag mods och orginal skinheads.
De första skinheadsen  dök upp 1967. Detta år spiltrades modsrörelsen i två delar psykodylia/hippies och skinheads.
Dessa skinheads hade inget med nazismen och rasismen att göra. Till klädstilen ingick bl a kängor, skjorta, hängslen och jeans. Musik som de lyssnafe på var bl a reggae och Tamla Motown. Artisterna och grupperna var: Prince Buster, Demond Dekker, Clancy Eccles, Maytals, Pioneers och Upsetters m fl. Fotbollslagen de höll på var bl a West Ham, Chelsea och Tottenham. Fortsättning följer.  

Söndagsmiddag x 2 och styrelsemöte

Arsenal förlorade mot Hull City 1-2. SUCK!!!!! En blytung förlust. Arsenal var inte alls bra i går. Hull vann rättvist. Ett av deras mål var riktigt snyggt.
Idag har jag haft sovmorgon.Efter att ha ätit frukost cyklade jag hem till mina föräldra och åt söndagsmiddag. Efter middagen hjälpte jag mamma med disken. Sen sov jag en stund. När jag hade sovit cyklade mamma och jag till kompisar till mig. Där fick mamma äpplen från deras trädgård. Efter det hade vi i styrelsen i min scoutkår möte. När mötet var slut gick jag till mina vänner där mamma hade fått äpplen. Där fick jag äpplen och blev bjuden på middag. 

Sköna lördag

Idag steg jag upp vid halvniotiden. Jag gick till Amborsia och handlade en fransbrödlimpa. När jag kom hem satte jag på kaffe och åt frukost. När jag åt lyssnade jag på Curtis Mayfield. När jag nu sitter och skriver detta inlägg lyssnar jag på Prince Buster. I kväll ska jag till Sir Tobys och se matchen Arsenal - Hull. Lördagarna är sköna och avkopplande.

En kväll med Curtis Mayfield

Sitter nu vid min dator och lyssna på Curtis Mayfield skivan Curtis. Senare i kväll ska jag se filmen Movin On Up. Filmen innehåller musik med Curtis Mayfield både i tiden med The Impressions och solo samt intervjuver. Curtis Mayfield är en av mina favorit artister. Jag följande skivor: The Impressions Keep On Pushing/People Get Ready på en CD. Rod Stewart och Jeff Beck fick en hit med People Get Ready för så där 15 år seda. Solo: Curtis med underbara Move On Up, mästerverket Roots, Super Fly filmmusik till filmen med samma namn, Back To The World samt en samlingsskiva.
LdB FC Malmö vill värva Marta. Tror att det är mer troligt att hon kommer att spela i USA.

En vanlig dag på jobbet

Idag vaknade jag vid femtiden ca en kvart innan klockan skulle ringa. Jag klädde på mig, åt frukost och gick till jobbet. Det har varit en vanlig dag på jobbet idag. När jag arbetade lyssnade jag på tidig reggae. Det  är bland det bästa som har gjorts. På lunchen år jag italiensk buffé. 
Jag tycker att AIK:s damfotbolls tränare Benny Persson ska bli ny tränare för svenska damfotbollslandslaget. AIK spelade mycket bra fotboll mot Linköping i måndags. 

Första dagen efter semestern

Hej! Detta är mitt första inlägg på min blogg. Idag var det dags att arbeta igen efter 3 veckor och 2 dagars semester. Det var trevligt att börja arbeta igen och träffa arbetskamraterna igen. På min semester var jag i Linköping och Umeå och såg Umeå Ik matcher. Umeå IK tar förmodligen sitt sjuende SM-guld. Såg även mitt andra favoritlag Arsenal på sportbaren i Umeå.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0