Arsenal-Manchester United 1-3

Dessvärre förlorade Arsenal mot Manchester United idag. Man U vann med 3-1. Arsenal borde ha satt minst en av sina målchanser. Vermaelen gjorde Arsenals mål i 80:e min. Manchester Uniteds mål gjordes av Nani (eller självmål), Rooney och Park J. De första målen kom under fem minuter.


Kinamat och film

Igår var jag och en kompis på kinaresturang. När vi hade ätit färdigt gick vi hem till mig och såg filmerna Sophie Scholl och Lord of War.

Inglourius Basterds

Igår efter arbetet såg jag och arbetskamrater filmen Inglorurius Basters. Den var bra. Till filmen hade vi goda smörgåsar, surkål, kaka, popcorn och vin.

Aston Villa-Arsenal 0-0

I onsdags kryssade Arsenal borta mot Aston Villa. Matchen slutade 0-0.

Rita Chikwelu till Umeå IK

Den nigerianska landslagsspelaren Rita Chikwelu har skrivit på ett 3-årskontrakt för Umeå IK. Rita (uttalas Lita) har spelat 11 U20-landskamper och 22 A-landkamper.

Scoutmöte med fika

Ikväll har jag varit på ett scoutmöte. Vi började med att fika. Det som serverads var: bröd, skinka, leverpastej, ost, tomat, gurka och kaffe. Mötet var givande och trevligt.

Stoke City-Arsenal 3-1

Igår slog Stoke City ut Arsenal ur FA-Cupen. SUCK! Stoke City vann med 3-1.


LdB Sport Cup

Ihelgen var jag och en kompis på LdB Sport Cup i Växjö. Lagen som deltog var: Umeå IK, LdB FC Malmö, Linköping FC och Kopparbergs/Göteborg. I lördags spelades semifinalerna. Första matchen var mellan Linköping FC och Kopparbergs/Göteborg. Linköping vann på stopptid. Andra matchen var mellan Umeå IK och LdB FC Malmö. I fulltid stod det 0-0. Matchen fick avgöras med straffar. Maija Saari och Emma Berglund satte sina. Anna Paulson missade sin. LdB satte sina straffar. De fick möta Linköping i finalen. Och Umeå IK fick spela om 3:e pris. De matcherna spelades under söndagen. Matchen om 3:e pris vann Kopparbergs/Göteborg med 2-0. I finalen slog LInköping LdB med 3-1.
Umeå IK gjorde en bra match mot LdB FC Malmö. Mot Kopparbergs/Göteborg gjorde de en svag insats. Men så testades unga spelare i den match.
Jag och min kom sov på samma hotell som spelarna.

Pernilla Nordlund till Umeå IK

FC Sport Vasa-spelaren Pernilla Nordlund har skrivit kontrakt med Umeå IK. Hon är 19 år och ungdomlandslagsspelare.

Arsenal-Bolton 4-2

Matchen Arsenal-Bolton slutade 4-2, och inte 0-1 som jag skrev igår. 0-1 resultatet läste jag på text-tv.

Frida Östberg tillbaka i Umeå IK

Frida Östberg gör comeback i Umeå IK. Hon kommer att ingå i truppen fram till sommaruppehållet. Bra och kul att Frida är tillbaka i UIK.

Arsenal-Bolton 0-1

Dessvärre förlorade Arsenal mot Bolton idag. Bolton vann med 1-0. Målet gjordes i 7:e min av Cahill.

Willy:s och ugnsbakad falukorv

Idag har syrran och jag varit på Willy:s och handlat. Vi har också lagat. Det blev ugnsbakad falukorv och potatismos.

Therese Kapstad tillbaka i Umeå IK

Efter fyra år i andra klubbar återvänder Therese Kapstad till Umeå IK. Härligt att Kapstad är tillbaka i UIK.

Umeå IK-spelare på landslagsläger

Umeå IK-spelarna: Sofia Jakobsson, Emma Kulberg, Linda Molin, Emma Åberg-Zingmark, Ida Åberg-Zingmark och Linda Ågren är kallade till landslagsläger på Bosön för F19/U20-spelare.

Bolton-Arsenal 0-2

Idag slog Arsenal Bolton med 2-0. Målen gjordes av Fabregas och Merida. Två snygga mål.


Sir Toby´s

Idag ska jag till puben Sir Toby´s och se matchen Bolton-Arsenal.
Igår var jag och en kompis på bio och såg Götakanal 3. Det fanns inga biljetter till dom andra filmerna. Men den var bra.

Caroline Jönsson till Umeå IK

HURRA! Caroline Jönsson (f d LdB FC Malmö) har skrivit kontrakt med Umeå IK. Kontraktet är på tre år.

Tell Mama

Idag på lunchrasten var jag inne på Musik & Konst. Där köpte jag skivan Tell Mama, Etta James. Tell Mama gavs ut 1968 på skivbolaget Chess Records. Etta James föddes den 25 januari 1938 i Los Angeles, Kalifonien, USA.

Besök hos tandläkaren och scoutmöte

Har precis kommit hem från jobbet. Idag på morgonen var jag hos tandläkren. Till min stora glädje hade jag inga hål. Ikväll ska jag på ett scoutmöte.

Hemma hos kompisar på middag

Igår var jag hemma hos kompisar. De bjöd på middag. Det var mycket trevligt.


Arsenal-Everton 2-2

Igår kryssade Arsenal mot Everton. Matchen slutade 2-2. Arsenals mål gjordes av: Denilson och Tomas Rosickty.

Tina Nordlund tillbaka i Umeå IK

Tina Nordlund gör comeback i Umeå IK som assisterande tränare. Hon kommer främst att arbeta med det offensiva samt med mentala frågor både på gruppnivå och individuellt.
Tina Nordlund var anfallare i Umeå IK 1996-2002.

Elvis Presley 75 år

Idag skulle Elvis Presley "The King" ha blivit 75 år. Han var min första idol.


Luftslottet som sprängdes

Idag efter arbetet var jag på bio och såg filmen Luftslottet som sprängdes. Den var mycket bra. Innan filmen tog jag en fika på Expresso House. Det blev varm choklad med vispgrädde, scones med smör och ost.

The Queen Alone

Idag efter arbetet var jag inne i skivaffären Repeat Records. Där köpte jag The Queen Alone, Carla Thomas på vinyl. The Queen Alone gavs ut i maj 1967 på skivbolaget Stax Records. Skivans första spår är Any Day Now, som även Elvis Presley har spelat in.
Carla Thomas föddes den 21 december 1942 i Memphis, Tennessee.

Rasmussen och Yamaguchi till Atlanta Beat

Umeå IK-spelarna Johanna Rasmussen och Mami Yamaguchi har skrivit kontrakt med den amerikanska klubben Atlanta Beat. Tack för tiden i Umeå IK, Johanna och Mami. Lycka till i er nya klubb.

Thaimat

Idag på lunchrasten åt jag thaimat. Det var grymt gott. När jag hade ätit färdigt gick jag till skivaffären Repeat Records. Där tittade jag på soul- och reggaeplattor.
Ikväll har en kompis varit hemma hos mig. Vi fikade och såg filmen Edges of the Lord.

West Ham-Arsenal 1-2

Arsenal vann FA-cupmatchen mot West Ham med 2-1. Arsenals mål gjordes av Ramsey och da Silva. West Hams mål gjordes av Tranmere. Matchen spelades idag.

Ont i ryggen

Jag och min familj hade en trevlig nyårsafton. När jag skulle åka hem på nyårsdagen fick jag ont i ryggens högra sida. Jag stannade kvar i mitt föräldrahem. Idag känner jag mig betydlligt bättre. Har precis kommit hem.

RSS 2.0